Polityka prywatności

Polityka prywatności Serwisu MaszRabat.pl

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady pobierania, przetwarzania oraz ochrony danych osobowych pobieranych od Użytkownika w trakcie korzystania przez niego z usług dostępnych w Serwisie MaszRabat.pl 

1. RODO.

Przetwarzanie danych osobowych odbywa się zgodnie z poszanowaniem przepisów Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych - dalej "RODO" (rozumie się przez to Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych). 

2. Definicje: 
Użytkownik – osoba fizyczna, osoba prawna lub jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej; Towar – produkt lub usługa prezentowane w Serwisie pl i oferowany przez dany Sklep Internetowy; Serwis – prowadzona przez kontakt@maszrabat.pl w języku polskim platforma handlowa on- line o charakterze otwartym, w ramach której udostępnianie są kody rabatowe oraz świadczone są inne usługi związane z transakcjami, utrzymywana w domenie www.maszrabat.pl; Usługi – świadczone dla Użytkowników przez kontakt@maszrabat.pl w ramach Serwisu pl nieodpłatne usługi, w szczególności polegającej na pośredniczeniu, przekazywaniu kodów rabatowych obniżających ceny produktów sprzedawanych za pośrednictwem Sklepu Internetowego; Cookies – pliki tekstowe, które zapisywane są w pamięci masowej urządzenia z którego korzysta Użytkownik, podczas korzystania z Serwisu MaszRabat.pl ; Google Analytics – oprogramowanie umożliwiające śledzenie ruchu na stronie internetowej pod którą dostępny jest Serwis MaszRabat.pl oraz monitorowanie prowadzonych działań marketingowych; GIODO – Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie; Newsletter – elektroniczny biuletyn zawierający informacje handlowe o produktach; Ustawa o ochronie danych osobowych – ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.). 

3. Newsletter 
1. Użytkownik ma możliwość wyrażenia zgody na otrzymywanie Newslettera. W tym celu musi podać swój adres e-mail w polu dotyczącym Newslettera, lub wypełnić formularz znajdujący się na stronie Serwisu MaszRabat.pl, w którym podaje: Adres e- mail 2. Użytkownik może w każdym czasie cofnąć zgodę na otrzymywanie Newslettera, wysyłając wiadomość e-mail na adres kontakt@maszrabat.pl o treści „Cofam zgodę” wpisując w temacie „Newsletter”. 3. Newsletter wysyłany jest za pośrednictwem systemu MailChimp 

4. Cookies 
1. Podczas korzystania z Serwisu MaszRabat.pl, w pamięci masowej urządzenia z  którego korzysta Użytkownik zapisywane są pliki Cookies, które zbierają informację na temat sposobu korzystania przez niego z zawartości Serwisu MaszRabat.pl (wraz z numerem IP użytkownika). Pliki Cookies są przechowywane na serwerach znajdujących się w Polsce. 2. Użytkownik może w przeglądarce internetowej wyłączyć obsługę plików Cookies,  jednak może to spowodować nieprawidłowe funkcjonowanie Serwisu MaszRabat.pl. 3. Cookies w żaden sposób nie modyfikują pozostałych danych znajdujących się w  urządzeniu Użytkownika, jak i nie wpływają na prawidłowe działanie systemu operacyjnego. 

5. Postanowienia końcowe 
1. Serwis MaszRabat.pl zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki prywatności. W sprawach nieuregulowanych zastosowanie mają odpowiednie przepisy ustawy o ochronie danych osobowych, Kodeksu cywilnego oraz inne właściwe przepisy prawa. 
 

0

SKLEPÓW

0

AKTUALNYCH OFERT

0

WYKORZYSTANYCH KUPONÓW

keyboard_arrow_up